Udgivet i Skriv en kommentar

Fokus på føddernes pasform og komfort

Lindner har mere end 100 års historie og erfaring i at producere strømper i høj kvalitet til både medicinsk brug, men nu også til aktivt sports og fritids. Active Compression.

På DiaSock.dk er det nu muligt at købe strømper udviklet til alle motionister, hvad end det er til løb, cykling eller trekking under brandet Active Compression. Vores samarbejdspartner Lindner producerer kompressionsstrømper til sport, hvor specielt pasform og forarbejdning er vigtige elementer. Mange kompressionsstrømper har fokus på lægstørrelse, men Active Compressions strømper ønsker at sikre en god pasform til foden, strømperne er strikket anatomisk og håndketlet i tåspids, hvilket skal imødekomme problemer som irritation, vabler og sår. Foruden hjælper kompressionen i Active Compression strømperne til at beskytte muskulatur, ledbånd og forbedre blodgennemstrømningen.

Lindner producerer strømper til forskelligt formål, se Active Compression, som nu kan følges på både Facebook og Instagram under Activecompressiondk. I oktober 2018 vil vores Active Compression sortiment være tilgængeligt på www.DiaSock.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.