Udgivet i Skriv en kommentar

Sølvstrømper – En løsning for diabetikere

Silversoft - strømpe til diabetikere

Diabetikere skal være ekstra påpasselige i deres hverdag, og en af de ting som kræver opmærksomhed er deres fødder. diabetes strømper

Diabetikere er i risiko for fodsyndrom, som kan indebære skader på nerverne og blodkarrene, som i værste fald kan føre til alvorlige og varige konsekvenser eks. fod sår. Diabetes.dk proklamerer på deres hjemmeside, at det er utroligt vigtigt at vaske sine fødder dagligt, og have et dagligt øje på om der sker forandringer. Ligeledes påpeger de, at det er en god ide at gå til kontrol hos en fodterapeut regelmæssigt.

En af de ting Lindner gør brug af i sine strømper er sølv. Sølv er primært kendt som ædelmetal af høj værdi, men for sundhed har sølv nogle unikke egenskaber.

  • Antibakteriel
  • Svampehæmmende
  • Infektionshæmmende
  • Lugthæmmende.

Foruden at vores diabetes strømper indeholder sølvfiber er det fremstillet af en stor del miljøvenligt bomuld og uden syntetiske fibre.

Vores produkter findes her på webshoppen www.DiaSock.dk, hvor vi har et stort udvalg af strømper til diabetikere, men også til andre gøremål som f.eks. sport og fritid. Følg os på både Facebook og Instagram for at holde dig opdateret om nye produkter og konkurrencer under DiaSock.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.