CE-mærkning

CE-mærkning

Godkendelse med CE-mærkning af medicinske produkter.

Sundhedsstyrelsen ligger meget vægt på at når man køber et medicinsk produkt som diabetesstrømper, mundbind, maske eller andre produkter som har et medicinsk formål skal være mærket med CE registreret logo. Det giver sikkerhed for kvalitet og at produktet er testet. Alle diabetesstrømper, støttestrømper, supportstrømper og andre strømper med funktion og speciel fiber fra Lindner er CE mærket og er uvildig testet på uvildig laboratorie.

Når Lindner som producent CE-mærker produkter, erklæres på eget ansvar, at strømperne er i overensstemmelse med alle lovkrav for CE-mærkning. Dermed garanterer Lindner, at det pågældende produkt må sælges i hele det Europæiske samarbejdsområde (EU) samt Norge, Island og Liechtenstein.

Læs mere om ce-mærket hos sikkerhedsstyrelsen.

Et udvalg af diabetesstrømper med ce-mærkning

Diabetesstrømper fra Lindner. SilversoftDiasoftDiaVital er strømper til diabetikere som ønsker at beskytte deres fødder optimalt, i hverdagen og i forbindelse med aktivitet. Alle strømperne er CE-mærket.

Vi har et bredt udvalg af diabetesstrømper, som alle indeholder sølvfiber. Sølvfibrene dræber bakterier, hæmmer ildelugt, fremmer helingsprocessen af diabetes sår og holder dine fødder sunde og friske.

Billede af Sincerely Media på Unsplash