Plejetips og vaskeanvisninger

Betydning af ​​vaskesymboler kan findes her:

Vaskeanvisninger

Skånevask ved 30º – Ingen blegemiddel – Ingen strygning – Må ikke kemisk renses – Må ikke tørretumbles

Håndvask

Du finder ikke håndvaskesymbolet på nogen LINDNER strømper. De strømper og sokker, vi fremstiller, er produceret af udvalgte garner, som naturligvis er maskinvaskbare.

Skyllemiddel

Blødgøringsstoffer som skyllemiddel giver tekstiler en let og blød fornemmelse. Hvis det bruges forkert, kan der opstå negative effekter. F.eks. Fjernes integrerede elastantråde fra det strikkede stof ved hjælp af blødgøringsmiddel. Dette reducerer formkraften og forværrer naturligvis udseendet på strømperne.

Maskinvask

Ved under eller over dosering er vaskeeffekten af ​​vaskemidlet enten for lav eller for stærk, og tekstilerne kan beskadiges. Mængden af ​​vaskemiddel afhænger af graden af ​​forurening af tøjet og graden af ​​hårdhed af vandet. Mængdeoplysningerne findes på hver vaskemiddelemballage.

På grund af den nye generation af vaskemidler med øget vaskeevne, kan høje vasketemperaturer undgås. Til pleje af dine LINDNER-strømper anbefaler vi generelt en vasketemperatur på 30 ° C og brug af en skånsom vaskecyklus.

Misfarvning af vask

Du kan reducere risikoen for misfarvninger af det meste hvide tøj

  • Vask aldrig hvide tekstiler sammen med farvede.
  • Efter vask af kraftigt farvning – for det meste nye – tekstiler, skylles vaskemaskinen kort. Eksisterende farverester i vaskemaskinen fjernes således.
  • Rens regelmæssigt filteret, da det kan indeholde fnug med resterende farvestoffer.

Tørretumbler

Forarbejdet og fremstillet garn af LINDNER er af høj kvalitet og kræver omhyggelig tørring. Det er generelt ikke egnet til tørretumbler.

Vaskemiddel

LINDNER strømper lavet af bomuld eller silke og kræver ingen særlig behandling med hensyn til brugen af ​​et bestemt vaskemiddel. For vores sokker og strømper lavet af uld eller cashmere anbefaler vi uldvaskemidler og en skånsom cyklus.