Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for DiaSock.dk for privatkunder og firmaer, herunder institutioner.

DiaSock.dk er ejet af:
P C Trading Company Aps
Arnakvej 6
8270 Højbjerg
kontakt til kundeservice – skriv på kundeservice@diasock.dk eller ring +45 40196619
retur til ovenstående adresse.
CVR: 20 93 45 30

Køb hos DiaSock.dk – Betaling

Vi trækker pengene, når varen sendes fra lager.

Forsendelse i Danmark

Hos DiaSock.dk koster fragt: DKK 69,-.
Køber du for mere en DKK 700,- sender Diasock.dk fragtfrit i hele Danmark.

Hos DiaSock.dk afsendes din ordre fra vores lager hos Lindner i Tyskland inden for 2-4 hverdage efter modtagelsen af din bestilling. Betalingsbetingelserne er netto kontant.

Leveringstiden til Danmark er ca. 8-10 hverdage.

Skulle det ske at leveringstiden er længere, vil det altid stå på vores forside.

Du modtager en e-mail med besked om at din vare er sendt, så snart den er ekspederet fra vores lager i Tyskland.

Forsendelse til udlandet

Hos DiaSock.dk benyttes DHL til levering af pakker i udlandet. Prisen for levering i udlandet er følgende:
Inden for EU – 69,- DKK
Udenfor EU – 150,- DKK

Køber du for mere en DKK 1.200,- sender DiaSock.dk fragtfrit.
Leveringstiden er 8-10 hverdage.

Pakken ikke ankommet?

Har Post Danmark mistet en forsikret pakke afventer vi erstatning fra Post Danmark, hvorefter du modtager dine penge retur igen.

Levering – Force majeure

Ved salg af varer sker levering ab lager. Eventuel aftalt leveringsdato er omtrentlig og med forbehold for forsinkelser pga. force majeure eller andre forhold uden for DiaSock.dk’s kontrol. For eksempel manglende eller mangelfulde leverancer fra vores underleverandører m.v. Forsinkelser som følge heraf udskyder leveringstidspunktet for DiaSock.dk tilsvarende og er ikke misligholdelse.

Såfremt der indtræder forsinkelser som følge af andre forhold, berettiger det alene køber til at hæve købet og kræve erstatning, hvis der er tale om væsentlig forsinkelse. Væsentlig forsinkelse foreligger tidligst, når der er forløbet 14 dage efter købers skriftlige påkrav om levering.

Annullering og ændringer

Annullering eller ændring af en ordre kan alene ske efter skriftlig godkendelse af DiaSock.dk. Er din pakke allerede afsendt, når vi modtager annulleringen eller ændringen, skal du selv afholde fragtudgifterne til returneringen af varen.

Handel – klik for klik

Alle priser hos DiaSock.dk er angivet i DKK og er inklusive 25 % moms. Handler du fra udlandet – se afsnit ”Forsendelse til udlandet”.

Har du spørgsmål eller problemer med at handle skal du endelig bare skrive en mail til kundeservice@diasock.dk eller ringe på (+45) 40 19 66 19.

Udsolgte varer

Er din størrelse udsolgt, eller kunne du tænke dig, at få noget specielt hjem fra et af vores mærker, er du velkommen til at skrive en mail til kundeservice@diasock.dk. Vi vil med glæde undersøge, om vi kan skaffe det hjem til dig.

Betalingsmuligheder

Hos DiaSock.dk modtager vi følgende kort:
– Visa/Dankort
– Visa
– Mastercard

Privatlivs politik

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.

Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Sikkerhed

Det er trygt og sikkert at handle hos DiaSock.dk.

DiaSock.dk bruger Freepays betalingssystem som lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet, og er godkendt og certificeret af NETS. Al kommunikation mellem Freepays betalingssytem og kunden foregår via en krypteret SSL forbindelse. På den måde kan uvedkommende ikke se de informationer der udveksles. Informationer mellem Bamboras betalingssystem og NETS krypteres, så det bliver ulæseligt for tredjepart.

DiaSock.dk kommer derfor på intet tidspunkt i besiddelse af dit kortnummer, men trækker beløbet fra dit kort via et transaktionsnummer hos NETS. Kik efter en lille hængelås i dit browservindue, der hvor du indtaster dine kortoplysninger, så er du sikker på at siden er sikret.

Når du betaler med betalingskort på internettet, er du altid sikret mod misbrug. Ser du en betaling på dit kontoudtog, som du ikke kender til, skal du kontakte din bank omgående for at få betalingen afvist. Du skal ikke betale selvrisiko, hvis dit kort bliver misbrugt i en webshop som har en krypteret SSL forbindelse som vores.
Handler du i en almindelig butik er din selvrisiko DKK 1.200,-

Returret

Alle varer er omfattet af købelovens regler om returret. Vi tilbyder 14 dages fuld returret/ombytningret fra modtagelsen af varen. Du har altså god tid til at prøve dine vare og vurdere, om det er noget du vil beholde.

Det er en forudsætning for returretten/ombytningsretten, at varen vi modtager, er fejlfri og fremstår i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Varen må ikke lugte af røg, der må ikke befinde sig dyrehår på varen mv. I givet tilfælde er DiaSock.dk berettiget til at nægte returneringen/ombytningen af de bestilte varer. Vi skal uden videre kunne sælge den videre.

DiaSock.dk plomberingen og de øvrige etiketter på varen, skal være ubrudte for at vi accepterer returneringen. Original emballage skal ligeledes sendes med retur og må ikke bruges som forsendelsesæske.

Returretten gælder selvfølgelig også udsalgsvarer.

Bytte

Ønsker du at bytte en vare til anden størrelse eller en helt anden vare, skal du lave en ny ordre.
Du kan vælge:

– om vi skal sende den nye ordre med det samme, og dermed trække pengene på dit kort med det samme, og returnere pengene fra dine returvarer, når vi modtager dem.

Eller

– om vi skal vente med at afsende din nye ordre, til vi har modtaget dine ”gamle” varer retur. Skriv blot i notatfeltet, at du ønsker ombytning af returvarer. Notatfeltet er på din nye ordre, på den side, hvor du angiver dine personlige oplysninger.

Pengene tilbage

Ønsker du at få pengene tilbage for dine returvarer, returnerer vi det fulde beløb, som du har betalt for varen – inkl. vores forsendelses omkostninger. Dette gælder dog kun nye varer.

Forsendelses omkostningerne bliver ikke godtgjort på udsalgsvarer. Her modtager du det beløb retur, som du har betalt for varen. De indsættes på din konto, så snart vi har modtaget og kontrolleret varen. Der er ca. 2-3 hverdages ekspeditionstid, alt efter hvilken bankforbindelse du har. Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke vælge, at modtage pengene på et andet kort eller konto.

I tilfælde hvor du har købt for mere end DKK 1.500 inkl. moms i Danmark og DKK 2.500 i udlandet, og du returnerer de bestilte varer, på en sådan måde, at bestillingens værdi bliver mindre end de angivne beløb, er DiaSock.dk berettiget til at opkræve fragten på DKK 69,- i Danmark og DKK 150,- i udlandet.

Sådan sender du retur

Benyt den æske du har modtaget din ordre i, til at sende din vare retur. Skriv vores adresse uden på æsken. Skriv kort hvad du ønsker på en seddel – anden størrelse, anden vare eller pengene retur. På den måde er du sikker på, at pakken kommer det rigtige sted hen, og at vi ombytter/betaler penge tilbage korrekt. Husk at lægge returneringssedlen i æsken inden du lukker den.

Vi anbefaler, at du sender pakken som en forsikret pakke. Sender du pakken som et brev – uden forsikring – er det dit eget ansvar, at pakken når frem til os. Du betaler selv egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering.

Ombytning af gaver

Vi bytter gerne din gave. Du kan vælge at få et gavekort, en tilgodeseddel eller købe en anden vare. Du skal blot medsende den originale kvittering og sende os en mail til kundeservice@diasock.dk eller ringe til +45 40196619 for at aftale nærmere.

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret.
Vi handler med de mest pålidelige leverandører på markedet, og alle varer er nøje kontrolleret inden vi sender dem afsted til dig. Skulle der mod forventning være en fejl eller mangel i den vare du har modtaget, skal du hurtigst muligt skrive en mail til kkundeservice@diasock.dk eller ringe til vores kundeservice på (+45) 40196619 Har du spørgsmål eller problemer med at handle skal du endelig bare skrive en mail til kundeservice@diasock.dk eller ringe på (+45) 40196619.

Vi finder en løsning – altid!

Vi vil forsøge, enten at udbedre fejlen eller manglen, give et afslag i prisen eller forsøge at få en tilsvarende vare hjem fra vores leverandører. Dette vurderer vi ud fra den konkrete sag.
De 2 års reklamationsret betyder, at du har ret til at klage over en fejl eller en mangel inden for 2 år efter du har modtaget varen. Reklamationsretten gælder ikke, når der er tale om almindelig slid, manglende vedligeholdelse eller forkert brug af varen m.m. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget fejlen eller manglen.

Er reklamationen berettiget, betaler vi selvfølgelig dine forsendelsesomkostninger, hvis du ønsker at returnere varen, eller bytte den til noget andet.

Send varen til:

DiaSock.dk
c/o P.C Trading
Arnakvej 6
8270 Højbjerg

Vedlæg en beskrivelse af fejlen og medsend ligeledes en kopi af din kvittering/faktura. Du skal sørge for at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Husk altid at få en kvittering for dine omkostninger, så vi kan refundere beløbet. Vi modtager ikke vare sendt pr. efterkrav.

Såfremt køber mener, at der foreligger forsinkelse eller der er mangler ved det solgte, skal du straks og senest på dagen for varens modtagelse, reklamere skriftligt.

Erstatning, forsinkelse eller mangler

DiaSock.dk kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, der måtte opstå ved Diasock’s misligholdelse, herunder som følge af forsinkelse eller mangler ved det solgte.

Erstatningskrav overfor DiaSock.dk som følge af dit direkte tab kan ikke overstige fakturabeløbet ekskl. moms for den solgte vare.

Erstatning – produktansvar

DiaSock.dk kan ikke gøres erstatningsansvarlig som følge af produktansvar, medmindre køber kan dokumentere, at indtrufne skade skyldes fejl eller forsømmelse begået af DiaSock.dk. DiaSock.dk kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab, som følge af fejl ved den af os leverede ydelse.

I det omfang DiaSock.dk overfor tredjemand pålægges produktansvar, er køber forpligtet til at holde Diasock skadesløs i samme omfang, som DiaSock.dks ansvar er begrænset i nærværende bestemmelse.

Ejendomsforbehold

Ejendomsretten til det solgte forbliver hos DiaSock.dk indtil hele købesummen med renter og omkostninger er betalt. DiaSock.dk er således berettiget til at tage det solgte tilbage, såfremt køber ikke overholder sin betalingsforpligtelse.

Personlige oplysninger

Hos DiaSock.dk bliver alle personlige oplysninger behandlet i overensstemmelse med persondataloven og vi følger samtlige retningslinjer, som er påkrævet af Forbrugerstyrelsen. Vi bruger kun dine oplysninger til at gennemføre din ønskede handel.
For at du kan handle hos os, skal du afgive følgende oplysninger:
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mail adresse

Forbehold

Alle oplyste priser er inkl. moms. Vi tager forbehold for pris-, tryk-, tastefejl på websitet, fejl i specifikationer eller priser som følge af manglende opdatering af sitet, ligesom prisændringer, kursændringer eller udsolgte varer.

Er din vare udsolgt sender vi en mail til dig med det samme og din betaling annulleres. Har du bestilt mere end en vare, sender vi den resterende ordre. Vi trækker selvfølgelig kun det beløb på dit kort, som du modtager varer for.

Vi gør os meget umage med, at vise varerne så virkelighedstro som muligt, og at alle relevante detaljer er vist på billederne og beskrevet i teksten til varen. Dog vises farver forskelligt fra skærm til skærm, samt opfatter vi billeder forskelligt. Derfor kan vi ikke garantere, at din vare har lige præcis den farvenuance, som vises på din skærm.
Nogle farver er vanskelige at gengive på billeder. Er det tilfældet ved en vare, vil vi altid skrive det i teksten, så du er forberedt på dette.

Værneting og lovvalg

Tvister mellem DiaSock.dk og køber afgøres ved retten i den retskreds, hvor sælger bor eller ved det værneting, som DiaSock.dk bestemmer. Dansk ret finder anvendelse.

Copyright

Indholdet DiaSock.dk herunder tekster, billeder, design m.m. er beskyttet af ophavsretsloven. Uautoriseret brug af ovenstående vil medføre retsforfølgelse.