Vores partner – Lindner Socks

Det bedste produkt til dig

Siden 1890 og nu fjerde generation af familien Lindner, har Lindner specialiseret sig i at producere strømper i den bedste kvalitet, og med passion for håndværket, og derfor har Lindner altid været et anerkendt navn også udover Europas grænser. Strømper er kun et typisk hverdagsprodukt, men udvalgte materialer, komfort, funktion, som trendy chik tilbehør gør strømpen til fashion.

Produktionen.
Lindner opnår overlegen kvalitetsstandarder ved traditionel fremstilling og banebrydende innovationer. Det er ikke kun materialer og design som gør forskellen. Specielle og sofistikerede detaljer i produktionsudstyr giver individuel og høj klasses produkt er skabt, som vi kan tilbyde vores kunder her i DiaSock.dk online butik.

Kvalitet.
Lindner strømper har alle håndlinket tåspids, og en blød ribstrikning i toppen, således ingen generende trykpunkter. Produkterne gennemgår en produkttest i vores kvalitetsstyring system på fabrikken inden de leveres til kunden.
Skulle der være ønske om spørgsmål eller klager over vores produkt, beder vi dig kontakte kundeservice.

Eget laboratorium for kompression standard
Lindner har meget stor erfaring af produktion af specialstrømper, til sport og sundhedssektoren.
Eget laboratorium kontrollerer løbende produkterne, når det gælder den rigtige kompressions værdi, der måles min 3 forskellige steder på en strømpe. Garner bliver også testet for de rigtige værdier, fiberlængder, og farvestoffer. Diabetes strømper er alle CE certificeret på uvildig laboratorium i Tyskland.

Alle de mange funktioner, tests, og kontrol gør Lindner strømper til noget helt specielt, og til glæde for kunden.

Sølvstrømper – en løsning for diabetikere

For diabetikere er der en stor risiko for diabetiske fodsyndromer. Herved bliver nerverne og blodkarrene pga. sukkersyge stærk beskadiget. I værste fald kan det give alvorlige konsekvenser. Der findes dog hjælp for diabetikere. Løsningen for sundere fødder er strømper med sølvfiber. Strømperne fra DiaSock.dk. LINDNER er fremstillet af sølvholdig specialgarn og p.g.a. en speciel forarbejdning er de særlig gode til at tilfredsstille de nødvendige krav fra diabetikerne.

Sølv for sundheden

Sølv er ikke kun et værdifuldt ædelmetal, men også et stof med mange gode egenskaber for sundheden.

  • Antibakteriel
  • Svampehæmmende
  • Infektionshæmmende
  • Lugthæmmende
  • Vaskholdbare  
  • Naturlig 

Da sølv hører til de svampehæmmende stoffer, forebygger det effektivt imod svampesygdomme, og fremmer heling af diabetes fodsår.

Fremstilling

Sølvtrådene bliver fremstillet sammen med råstof Cellulose og er således yderst miljøvenligt. De bliver blandet med kæmmet bomuld, spundet til garn og farvet. Således fremstår en miljøstrømpe, som undgår syntetiske fibre, og derfor er et rent naturprodukt.

Virkemåde   

Det naturlige sølv bliver usynligt indstrikket i bomuldsgarnet til strømpen. Når fugtigheden fra huden udløses kommer der en dynamisk udveksling af substansen mellem fiber og huden.

Denne udskiftning via sølvet, fremkalder den ønskede antibakterielle virkning. Således beskytter strømperne mod infektion og lugtbakterierne bliver effektivt bekæmpet, og dannelsen af ubehagelige lugte bliver effektivt forhindret. Strømperne fra DiaSock.dk – LINDNER er hudvenlige og holdbare, selv efter mange vask, bliver de nævnte egenskaber bevaret. Tilmed bliver de bedste bæreegenskaber som høj funktionsholdbarhed og et perfekt udseende garanteret. Alle diabetes strømper er CE certificeret.

Vask og pleje

Strømperne fra LINDNER ser ikke kun godt ud, de er også nemme at pleje. Man kan uden problemer vaske dem ved 30 grader i vaskemaskinen og dermed spare på energien og skåne miljøet. Således er strømperne ikke kun i fremstillingen miljøvenlig, men også i plejen. Sølvet ”renser” faktisk dine Diasock LINDNER strømper mens du anvender dem.

Gennemførte prøver til bevis af virkningsmåde

  • Afprøvning af antibakterielle effekt via Instiut Fresenius P.- nr. 257869
  • Zytotoxizitætstest via Institut Huhenstein U.-nr. 05.8.0222
  • Anvendelses test via Institut proDerm St.Nr. 04.325-11
  • Dermatologsik vurderet via Institut proDerm St.nr.04.324-18

Lægelig bedømmelse for brug af sølv i strømper for diabetikere via prof.dr.med. U. Wollina, overlæge ved hudklinikken på sygehuset Dresden Friedrichstadt.

Værd at vide om blodtryk

Blodtrykket betegnes, som trykket af blodet i blodårerne. Her skelner man mellem systoliske og diastoliske tryk. Den systoliske værdi beskriver det maksimale tryk, når hjertemusklen trækker sig sammen og pumper blodet ud af hjertet. Den diastoliske værdi beskriver det minimale tryk, som opstår når hjertet modtager blodet. Begge værdier bliver altid målt sammen. (f.eks. ”109 til 72”).