Udgivet i Skriv en kommentar

Hvem er Active Compression

Active Compression leverer et udvalg af strømper af højeste kvalitet til aktive mennesker, som alle besidder funktioner til at hjælpe forbrugeren.

Active Compression er et nyt brand på det danske marked, som leverer et udvalg af sports og fritids strømper. Active Compression produceres af tyske Lindner Strümpwerk GmbH, som har over 100 års erfaring inden for produktion af strømper. Lindner har også med den nyeste teknologi specialiseret sig i supportstrømper, og til sundhedssektoren f.eks. diabetes strømpe. Active Compression bruges til alle aktiviteter i fritid og naturen, f.eks. Maraton, løb, triatlon, fritidsløberen, cyklisten og meget mere.

Hos Active Compression er specielt komfort og kvalitet vigtig.

  • Alle strømper er håndsyet i tåspidsen, hvilket gør, at der ikke er generende syning
  • Hæl og tåspidsen er ekstra forstærket, som øger holdbarheden.
  • Pasform er utrolig vigtig, strømperne er anatomisk strikket

Active Compression strømper vælger du ud fra din sko størrelse. Netop den perfekte pasform hjælper forbrugeren til den optimale komfort, og hjælper med til at undgå vabler, sår og andre irritationer, som forbrugeren måtte have. Kompressionen i strømper giver en bedre bold cirkulation, det modvirker træthed og forkorter restitutions tiden. Active Compressions udvalg består af flere forskellige kompressioner, Ccl1, Ccl2, da der er forskellige præferencer.
Lindner har eget laboratorium der udmåler den nøjagtige kompression ved læg, ankel og fod, så du altid er sikker på vores kvalitets standart. Alle strømper er CE mærket certificeret.
Ccl1 ( 18 – 21mmHg) Ccl 2 ( 23 – 32mmHg)

På det tyske marked har Active Compression stor succes, og nu introducerer DiaSock.dk produkterne i Danmark og Skandinavien. På Facebook (Active Compressiondk) og på Instagram (Activecompressiondk) vil i kunne blive opdateret om nye produkter, tilbud og konkurrencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.