Udgivet i Skriv en kommentar

Håndketlet tåspids

Ketlenåle

Håndketlet tåspids – ingen generende sammensyning i tåspidsen.
Lindner producerer alle sine strømper, om det er korte lange eller lange strømper til mænd, eller om det er kompressions strømper til sport og aktiv brug, eller det er medicinske strømper som diabetes strømper, angora strømper m.fl.

Håndketlingen foregår i dag helt automatisk på Lindners højteknologiske maskiner, og er afslutningsprocessen efter at strømpen er strikket. Det betyder at man ikke mærker en søm eller sammensyning når man bruger strømperne. En sammen syning eller overlockning er billigere proces men der opstår en ”pølse” som er meget generende når strømpen anvendes, og især for mennesker med sensible fødder.

Håndketling betyder at man tager hver enkelt maske fra tåspidsen og yderste del af strømpen og strikker dem sammen, og derved opnår en helt flad og ugenerende tåspids. Tidligere foregik denne proces som navnet siger i hånden med at hver enkelt maske blev samlet op, og det var en proces som tog lang tid og var kostbar.

Ketlenåle som samler hver maske op på tåspids og yderste del af strømpen.
Udgivet i Skriv en kommentar

Det er koldt derude! – Husk uldstrømper og kashmir strømper

Uldstrømper / Uldsokker foran ildsted

Uldstrømper, strømper med uld og uldsokker er det rigtige at bruge til at holde dine fødder varme, og dermed undgå forkølelse i de kolde og mørke vinter måneder.

De fleste bruger de samme strømper hele året rundt, og ofte er det bomuldsstrømper, og det er ikke godt for dit helbred, Bomuld er koldt at bruge i vinter månederne.

Lidt om Uld

Der er mange forhåndsopfattelser omkring uld. Vi har derfor samlet nogle ting du bør vide om uld.

 • Uld er et naturlig fiber fra får og består af protein.
 • Der findes ca. 40 fåreracer, og omkring 200 typer af forskellige uld.
 • Uld indeholder det naturlige fedt lanolin, som gør materialet delvist selvrensende.
 • Uld er et naturligt materiale, med funktioner som føles varmende og kølende.
 • Uld er et biologisk naturligt nedbrydeligt og fornybart materiale.
 • Uld har i mange generationer været et basis materiale til sokker og anden beklædning.

Grundviden om uld.

Uld, fåreuld, kashmiruld, angorauld, er alle kvaliteter fra meget forskellige dyr, og et meget omtalte materialer, som både er elsket og værdsat. Når der tales om naturlige tekstilfibre, og garner er der tale om fibre fra planter og dyr, der består af henholdsvis cellulose og protein. Uld er protein og kommer fra får, geder, lamaer og kaniner.

Uld er det mest almindelige fibre, og den fibre som mennesket har brugt længst tid.

Der findes i dag ca. 40 forskellige fåreracer i verden, som ca. producerer omkring 200 forskellige typer uld. Uld fås i mange forskellige kvalitet, – de måles på hvor lange fibrene er, samt deres tykkelse, farve og urenheder. Det har betydning for uldens egenskaber og anvendelser, så derfor er det ikke alle typer som kan anvendes til strømper og sokker.

De uldkvaliteter, der rangeres højest og betragtes som mest eksklusive til strømper er kashmir fra kashmir geden og merinould fra de yngste får som er bløde.

Uldstrømper har en helt unik evne til at reagere på kropstemperaturen, og den føles derfor varm om vinteren og kølig om sommeren. Generelt gælder det for proteinfibre, at de er hygroskopiske dvs. de optager og afgiver fugt. Ulden kan absorbere omkring 30% af sin egen vægt, uden at materialet føles fugtigt. Det er med andre ord et naturligt funktionelt materiale til strømper og sokker.

Strømperne af uld bevarer altid deres egenskaber, også efter vask. Man skal selvfølgelig være opmærksom på altid at følge den anbefalede vaskeanvisning, som følger strømperne.

Vi anbefaler vores premium uldstrømper:

Se også vores dejlig varme hyggesokker i Angorauld

Udgivet i

Sømløse strømper og du undgår at strømpen irriterer og gnaver

Sømløse strømper

Har du også problemer med at strømpens søm irriterer og gnaver? Det er der råd for med sømløse strømper.

Alle Lindner strømper i DiaSocks sortiment, er med håndketlet tåspids. Det betyder at det er en fuldstændig glat
sammensyning, og ingen gener eller irritationer af en ”pølse syning”. Håndketling er en metode
hvor hver enkelt maske bliver syet sammen så man får helt strømper uden søm. Alle Lindner strømper som DiaSock forhandler er i yderligere ekstra forstærket i hæl og tåspids. Se hele udvalget i vores sortiment nedenfor.

Herre premium sømløse strømper

Støttestrømper og flystrømper

Vores sømløse strømper til diabetikere

Active Compression til sport og aktivitet

Er du særlig kræsen om komfort og bliver du let irriteret af sokker med store sømme? Så har heldet med dig. Da dette er et meget almindeligt problem, tilbyder DiaSock en bred vifte af Lindner strømper konstrueret uden sømme. Du kan være sikker på at vælger du strømper fra vores sortiment. Så får du den bedste kvalitet og den højeste komfort i sømløse strømper. Tag et kig i produktkategorierne ovenfor.

Udgivet i

Har du varme fødder, eller problem med fodsved?

Varme fødder i sne

Varme fødder er et udbredt fænomen for mange mennesker, og det kan medføre flere géner, som eks. ilde lugt, og megen fugtighed i fodtøjet. Strømper til varme fødder kan være med til at afhjælpe problemet.

Det kan være i dagligdagen, eller i forbindelse med aktivitet som løb eller vandring i naturen.

Lindner Silversoft, er en strømpe som kan afhjælpe de géner,  Lindner Silversoft består af rene naturfiber, 98% bomuld 2% elastan. Sølvfiber som er indkapslet i bomulden forhindre udviklingen af bakterier, og andre medfølgende géner som fodsved og ilde lugtende fødder.

Det er en helt unik og speciel metode som anvendes når garnet produceres.

Strømpen har ingen trykkende punkter i tåspids – den har en håndketlet glat sammensyning, den er yderligere ekstra forstærketi hæl og tåspids, og en behagelig ribkant. Alle Lindner strømper med sølvfiber integreret er CE mærket og certificeret.

Se vores udvalg af strømper til varme fødder

Strømper med sølvtråd afhjælper fodsved ved at forhindre udviklingen af bakterier.

Alle Lindner strømper, er med håndketlet tåspids. Det betyder at det er en fuldstændig glat
sammensyning, og ingen géner eller irritationer af en ”pølse syning”. Håndketling er en metode
hvor hver enkelt maske bliver syet sammen. Alle Lindner strømper er i øvrigt også ekstra
forstærket i hæl og tåspids. Se udvalget i vores sortiment strømper til dig med varme fødder.

Udgivet i

Angora sokker – følelsen af velvære, varme og komfort

Angora sokker med Angorauld

Angora sokker skaber en god følelse af velvære, varme og komfort. Angoragarnet giver en meget høj effekt, af varme og er isolerende. Angorakaninens uld er en luksusfiber, blød og silkeglat med en fibertykkelse på 10 – 12 micron. Angorafibre er hule og luftfyldte, hvilket betyder at de er utrolig lette og samtidig har en fantastisk isolationsevne. Angorauld isolerer mindst 8 gange bedre end uld fra får og samtidig er der intet som kradser. Angorakaninen adskiller sig fra andre kaniner ved, at det er den eneste kanin, hvis pels vokser kontinuerligt. Ved andre racer standser hårvæksten ved en bestemt længde, og den fælder ikke som andre kaniner.

Lindner er en af de få som kan producere produkter af angora, da der stilles store krav til behandling af garnet og produktionen. Produkter i angorauld bruges ofte i sundhedssektoren, og strømperne kan også med stor succes bruges som hyggelige “aften-” og “natstrømper” eller varme og komfortable “inde strømper” med gummiknopper på undersiden af sålen.

Alle Lindner angora sokker er håndketlet, dvs. en glat søm i tåspidsen der ikke generer. Ribkanten er blød og giver inden trykmærker. Sokkerne er også ekstra forstærket i hæl og tåspidsen.

Køb Angora sokker i Angorauld her:

Væsentlige detaljer i strømpen:

 • Stor procentdel af angora uld og merino uld
 • Let kvalitet med høj isoleringseffekt
 • Håndketlet tåspids, ingen trykmærker
 • Ekstra forstærket hæl og tåspids
 • Blød ribkant, der ikke giver trykmærker

Angora sokkernes kvalitet:

 • 45% angora uld
 • 25% merino uld
 • 25% polyamid
 • 2 % elastan
Udgivet i Skriv en kommentar

Vejledning til strømper

Vejledning til strømper – Udvalg af strømper

Guideline for strømper

Strømpen er en meget væsentlig del af din daglige beklædning, dresscode, –  både når det gælder valg af materiale, farve og kvalitet. Det er væsentligt at du vælger dine strømper med omhu, da du skal være opmærksom på at pleje dine fødder godt, så du altid har sunde fødder. Husk at dine fødder skal bære dig hele livet, – det er væsentligt. Derfor har vi udarbejdet denne vejledning til strømper som en hjælp til dig.

Strømpen har mange navne i daglig tale

Strømpe, sokker, ankel sokker, knæ strømper, uld sokker, bomulds strømper, sports strømper, kompressions strømper, sundheds strømper, hjemme sokker, diabetes strømper, sølv strømper, support strømper, rejse strømper, fly strømper, tennis sokker osv.

Strømpeguide – Vejledning til strømper

Strømpen er en væsentlig beklædnings del, da de skal passe til din beklædning i dagligdagen, på job eller til sport og fritid. Samtidig er det vigtigt at du køber strømper med omtanke, det vil sige til den rigtige sæson. 

 • Vinter og den fugtige tid: uld
 • Sommer og de varme dage: bomuld

Husk også at købe den størrelse som passer til dine fødder, og ikke en strømpe, eller sok som er one size. Ofte finder du strømper i størrelser som eks.: 35-37, 38-40, 41-43, 44-46. eller 39-43, 44-47.

Vælg f.eks. vores Uld-, bomulds- eller silkestrømpe

Gode råd til dit strømpe køb

Hvor længe kan strømper holde – Vejledning til strømper:

Det er ikke en selvfølge, men for at undgå huller i strømperne og slidte hæle skal du passe på dine fødder og vedligeholde dem, så undgår du unødig slidtage. Du skal ikke bruge strømper og sokker som er slidt i stykker. Er der huller i strømperne skal de kasseres. Vores strømper er ekstra forstærket i hæl og tåspids. Alle strømper er håndketlet, dvs. at de er strikket sammen i tåspidsen og du har ingen generende trykmærker.

Strømper og sokker skal matche:

De fleste køber sorte strømper, uanset hvilken strømpe de køber. Det kan være en praktisk løsning, men undgå at blande strømper med en anden model. Nogle strømper er i dag også strikket anatomiske, dvs. at den er strikket så den passer henholdsvis til din venstre og højre fod. Så er strømperne også mærket med ”L” Left, for venstre fod tilsvarende ”R” Right for højre fod.

Køb strømper og sokker, der passer i størrelsen:

Når du køber større pakker med strømper, er de ofte produceret med stor elastan %,  som en størrelse, ”one size”. Vores størrelser er ofte fra 35 til 46 med et interval på tre størrelser, 35-37, 38-40, 41-43, 44-46, eller 39-43, 44-47. der er strømper helt op til størrelse 50. Målene er europæiske standard størrelse for sko og strømper.

Strømper og sokker som ikke passer foden kan glide ned på læggen og sidder derfor ikke godt på foden. Når du køber de lange knæ strømper og sokker er det især vigtigt, for hvis de glider ned på læggen, giver det irritation og føles ubehageligt. Så det er meget vigtig at købe tilpassede strømper, eks. 41-43 det betyder bedre komfort når strømpen sidder til og ikke så nemt glider ned, og rynker i skoen.

Vejledning til strømper og sokker:

Den almindelige strømpe – eller ankel strømper:

Der er praktiske fordele med strømper som kun går til midt på læggen, og bruges i meget stor udstrækning i dagligdagen. Det er væsentlig at de har en god 1:1  strikket ribkant på ca. 3 – 5 cm max og strikket på en måde så de holder strømpen oppe, og ikke er for stramme så de er generende på anklen. Der findes strømper som er strikket uden ribkant, til de mennesker som  ikke kan have den strammere kant, da de måske har det dårligt blodomløb, eller anden sygdom som diabetes. Der er også almindelige strømper og sokker som er strikket til en ekstra bred fod.

Knæstrømper – de lange strømper:

Det er egentlig de helt rigtige strømper man bør bruge sammen med en mere for meld daglig beklædning som et jakkesæt, smoking mv. Det er også de mest anvendte strømper til mænd i det sydlige Europa. Når man har et jakkesæt eller løse bukser på og lægger benene over kors, glider buksebenet som regel op, så kommer skinnebenet til syne og ødelægger silhuetten, når du bruger almindelige strømper. Huden skal helst ikke være synlig og derfor er de helt rigtige strømper, – de lange knæstrømper

Sneakers eller no show strømper – Vejledning til strømper:

De strømper eller sokker bruges meget i dag, hvor der anvendes meget casual beklædning på job og i fritid. Den korte sneakers strømpe er let og meget praktisk i de bløde sneakers og sportssko, hvor der synes en lille kant rundt om skokappen. No show strømpen er til de mere fashion beviste personer. Som navnet siger er strømpen ikke synlig ”no show” og er gemt i skoen. De anvendes i alle typer af sko formelle sko, læder og i lærredssko og ofte i mørk farve.

Begge typer beskytter hælen og tæerne, og strømpen absorberer fugt og beskytter skoen mod for meget sved.

Ragsokker, eller Islandske sokker:

Når der er minusgrader, – det blæser og regner, er et par grove sokker, strømper at foretrække, og hvis man kombinerer dem med et par støvler, boats, med en dunvest og lun striktrøje, har man en god vinterpåklædning. Ofte er Rag og Islandske strikket med garn som er lidt grovere og med en funktion, som sølvfiber og outlast fiber som er integreret i tråden.

Kompressions strømper, lange som korte – Vejledning til strømper:

Den nye teknologi som i dag anvendes i produktionen af en kompressions strømpe er helt fantastisk og spændende. De giver den optimale støtte, og hjælp til at øge blodcirkulationen i benet og foden. De korte yder også god støtte men kun i foden og hælen. Kompressions strømper skal være håndketlet i tåspidsen, så der ikke er en generende sammensyning.

Kompressions strømper er som ofte produceret af syntetiske garner som har en høj effekt af elasitet og sugeevne. De er stærke og strikkes anatomiske tilpasset venstre fod ”L” og højre fod ”R”.

Kompressionen måles og kontrolleres på 3 punkter, som sikrer den rigtige og certificerede kompression Ccl1, Ccl2, medicinske mål. Og 18-21 mmHg, 23-32 mmHg. CE godkendte.

Støtte strømper, fly strømper, support strømper – Vejledning til strømper.

En strømpe type som benævnes ”support” strømper, og er lange knæstrømper. Her anvendes også en helt speciel højteknologisk strikteknik som er tilpasset strømpens anvendelse, og kontrolleret. Kompressionen er lavere her 10-12 mmHg. Strømperne yder let støtte og masserer dine lægmuskler så du har en god blodcirkulation, det er med til at modvirke eventuelle blodpropper og trætte fødder, når du står meget stille op, eller sidder stille i et flysæde, eller anden længere varende transport. Ud over effekten af support 10-12 mmHg er de strikket med en meget stor procentdel af naturfiber som bomuld og uld. Der er også integreret sølvfiber i tråden som giver en effekt der nedbryder bakterier så du undgår ilde lugt, og holder fødderne friske og sunde.

Udgivet i

Forebyg fodsår – Diabetikere er særligt udsatte

Forebyg fodsår med pleje og gode strømper

Forebyg fodsår med de rigtige strømper. Strømper af høj kvalitet og tilpasset diabetikere er en væsentlig del af din forebyggelse af fodsår, og pleje af dine fødder. Silversoft diabetes strømper indeholder sølvfiber som er et micro fiber integreret i bomuldstråden. Strømperne er af naturfiber 98% bomuld, og den er håndllinket i tåspidsen så der ikke kan opstå tryk og andre géner på tæerne. Sølvfiber nedbryder bakterierne og holder dine fødder friske.

Forebyg fodsår – Sådan passer du på dine fødder

 1. Vælg strømper og sko, der passer til din fod og beskytter den optimalt.
 2. Se dine fødder efter hver dag – kig efter forandringer såsom revner, røde mærker og rifter.
 3. Smør dine fødder hver dag med en fodcreme.
 4. Få en årlig fodstatus hos en fodterapeut.

Mindst 50 procent af alle med diabetes går regelmæssigt til fodterapi og får lavet en årlig fodstatus, der viser, om der skulle være tegn på problemer. Fodstatus viser blandt andet, hvordan det står til med din hud på fødderne, din følesans, din kulde- og varmesans og mobilitet i fødderne. De rigtige strømper i dagligdagen er lige så vigtigt for forebyggelsen af fodsår og andre gener.

Silversoft strømper til forebyggelse af fodsår og andre gener

Forebyg fodsår med Diasoft strømper

Forebyg, hold øje og bliv tjekket

Vigtigst er det, at dine fødder kommer ind i et forløb, hvor der regelmæssigt bliver fulgt op på tegn på problemer, som kan risikere at udvikle sig til større problemer såsom fodsår.

Diabetiske fodsår er ikke det samme som almindelige sår, fordi de har langt sværere ved at hele, blandt andet på grund af sukkeret i dit blod.

Har du diabetes, kan du få en henvisning hos lægen, hvor du kan få tilskud til en årlig fodstatus og et antal behandlinger, der svarer til dit behov.

Du kan selv gøre noget – og det er så simpelt som at vælge de rigtige strømper til dagligdagen. Strømper som Silversoft og Diasoft med sølvfiber er et godt valg til at holde dine fødder sunde.

3000 nye sår om året

Diabetiske fodsår er ikke så ualmindelige. Faktisk opstår der 3.000 nye diabetiske fodsår hvert år, og Sundhedsstyrelsen estimerer, at cirka 22.000 danskere har et diabetisk fodsår. Når du først har fået et diabetisk fodsår, stiger din risiko for at få et nyt, så det gælder om at undgå det første sår.

Du kan selv forebygge fodsår ved f.eks at holde øje med dine fødder hver dag. Se efter, om du har trådt noget op i foden. Om foden er hævet, rød, varm eller forandret.

Du kan også selv forebygge problemer ved at sørge for at pleje dine fødder. Blandt andet ved at bære sko og strømper, der skåner dine fødder. Hvis du opdager en forandring i fødderne, skal du skynde dig at kontakte en fodterapeut eller din læge.

Udgivet i

Strømper til diabetiker – Find de rigtige i vores guide

Strømper til diabetiker - fødder i blødt sand

Har du diabetes er de rigtige strømper vigtige – Sådan finder du de rigtige strømper til diabetiker.

Har du diabetes 1, eller diabetes 2, er det meget afgørende at du vælger de helt rigtige strømper
som beskytter dine fødder og holder dem friske.

Vi har lavet en lille tjekliste med vigtige krav som strømpen skal overholde:

 • De skal være CE mærket
 • De skal indeholde naturfiber
 • De skal indeholde sølvfiber i bomulden
 • De skal være håndlinket i tåspids
 • De skal have en blød og venlig ribkast

Sølvfiber

Sølvfiber er et mikro-fiber som er integreret i bomuldstråden, og som virker bakterie
nedbrydende, og dermed en hjælp til heling af f.eks. fod sår, ilde lugtende føder. Sølvfiber holder
fødderne friske.

Silversoft

Silversoft strømper er CE mærket som medicinsk produkt, og indeholder største del af naturfiber,
bomuld.

Håndlinket tåspids

Håndlinket tåspids, betyder at der er ingen irriterende syning, der kan genere tæerne.

Ribkanten

Ribkanten, er strikket i en teknik som gør den meget venlig og blød mod huden og ingen
stramning om anklen.

Se vores udvalg af Silversoft strømper til diabetiker

Se vores udvalg af Diasoft strømper til diabetiker

Alle Lindner strømper hos DiaSock.dk lever op til de højeste krav og er i den bedste kvalitet på alle parametre.

Udgivet i

Flåt – Danmarks farligste dyr

Beskyt dig mod flåt

Nye tilfælde af TBE med formodet smitte via flåt i Nordsjælland, skriver Statens Serum Institut (SSI), og man opfordre til at beskytte sig mod at blive bidt af de meget farlige flåter.

Det er ikke lang tid siden at der også er registreret de samme meget farlige Flåter i Jylland og Fyn.

Beskyt dig mod flåt med Anti-Stik strømper

Antistik strømperne som beskytter dig indeholder et aktiv stof i Lycocell fiberne som er en del af strømpen, og en særlig teknik for behandlingen af cellulosen ved fremstilling af strømpen, gør at det aktive stof yder beskyttelse udelukkende på strømpens yderside.

Anti-stik strømpen er et revolutionerende specialprodukt, som er udviklet af Lindner i et tæt samarbejde med det Tyske Tekstilforsknings Institut TITK r.V. Rudolfstadt.

Undgå Flåt bid

– Flåter ligger på lur fra marts til november.  Beskyt dig selv at bruge Anti-stik strømper, med det aktiv stof i Lycocell fiberne ( link til Lycocell). Der findes i dag et stort udvalg af beskyttende strømper – Se vores udvalg hos DiaSock.dk

Flåter kan overfører alvorlige sygdomme.

Flåter kan overføre virus eller bakterier, – flåten er ikke farlig i sig selv, men den kan overføre sygdomsfremkaldende virus eller bakterier, når den suger blod. I Danmark og det øvrige Europa er Borreliose ( infektion med Borrelia bakterien) og Centraleuropæisk hjernebetændelse/TBE ( Tick Borne Encephalitis) de hyppigst forekommende. TBE er nu blevet mere udbredt i Danmark i de seneste år og er kommet hertil fra central europæiske skov områder.

Læs mere om flåter på flåtbid.dk (hjemmeside udarbejdet af pfizer)

Fakta om Flåter

Flåten er aktiv fra tidlig forår til sent efterår, blot temperaturen er over 4- 5 grader.

Hvor findes flåter?

Flåter er afhængige af høj luftfugtighed og findes derfor nede i vegetationen og gerne i skygge.

De trives i områder med mange nedfaldne blade, som f.eks. løvskoven. De sidder på et græsstrå med forbenene strakt ud parat til at gribe ud efter dig, når du befinder dig i områderne med meget løv.

Udvikling af en flåt.

Flåtens udvikling – dens livscyklus har tre stadier: Larve, nymfe og fuldt udviklet flåt.

Flåten skal bruge blod for at komme fra et stadie til det næste. Larven suger typisk blod hos mus, fugle, pindsvin egern eller harer. Nymfer og fuldt udviklede flåter suger blod hos større pattedyr som hunde, katte, hjorte – men også hos mennesker.

Er flåten farlig?

Ja, meget den overføre bakterier, der hos mennesker kan give borrelia og andre alvorlige infektionssygdomme. Hver år får omkring 7.000 danskere flåt-overførte infektionssygdomme.

Hvor bider flåter sig fast på mennesker?

Flåten søger hen imod varme og fugtige steder på kroppen hos voksne og børn, eks. i nakken, lyske, og knæhase.

Hvordan beskytter jeg mig?

Fysisk beskyttelse opnår du ved at tage strømperne uden på bukserne og evt bruge støvler. Anti-stik strømperne indeholder et aktive stof i Lycocell fiberne, og beskytter dig.

Køb Anti-stik strømper, Anti-Tick strømper her på www.DiaSock.dk

Foto af Erik Karits fra Unsplash.com

Udgivet i

Strømper med sølvtråd – En løsning for diabetikere

Sølv til strømper med sølvtråd

Har du diabetes skal du være ekstra påpasselige i din hverdag. En af de ting som kræver opmærksomhed er dine fødder. Sølvstrømper eller strømper med sølvtråd er en fantastisk løsning for dine fødder og dit helbred.

Udvalgte strømper med sølvtråd

Diabetikere er i risiko for fodsyndrom, som kan indebære skader på nerverne og blodkarrene, som i værste fald kan føre til alvorlige og varige konsekvenser eks. fod sår. Diabetes foreningen skriver på deres hjemmeside:

 • At det er utroligt vigtigt at vaske sine fødder dagligt
 • Have et dagligt øje på om der sker forandringer
 • Ligeledes påpeger de, at det er en god ide at gå til kontrol hos en fodterapeut regelmæssigt

En af de ting Lindner gør brug af i sine strømper er sølv eller sølvtråd. Sølv er primært kendt som ædelmetal af høj værdi, men for sundhed har sølv nogle unikke egenskaber. Derfor er strømper med sølvtråd gode bl.a. når det kommer til:

 • Antibakteriel
 • Svampehæmmende
 • Infektionshæmmende
 • Lugthæmmende

Foruden at vores sortiment af Lindner diabetes strømper indeholder sølvfiber er de fremstillet af en stor andel miljøvenligt bomuld og uden syntetiske fibre.

Se vores store udvalg af diabetes strømper

Hos Diasock.dk sælger vi strømper af høj kvalitet. Sølvfiber som er indkapslet i bomulden forhindre udviklingen af bakterier, og andre medfølgende gener som fodsved og ilde lugtende fødder. Silversoft og Diasoft strømper til diabetikere gør at fødderne føles behagelige og friske.

Strømperne har ingen trykkende punkter i tåspids da de har en håndketlet glat sammensyning. Lindner strømpen har yderligere ekstra forstærkning i hæl og tå samt en behagelig ribkant.