Udgivet i Skriv en kommentar

Diabetikere med fare for fodsår

Silversoft - strømpe til diabetikere

Fodsår er et seriøst problem, som diabetikere skal tage alvorligt, da dette kan have seriøse efterfølger og virkning.

For diabetikere er fødderne et område, som skal have opmærksomhed, da skader på nerver og på blodkarrene kan opstå, hvilket kan have varige mén. Diabetikere er mere udsatte end andre, – det er de fleste diabetikere heldigvis godt klar over. Det kan have konsekvenser, som ingen ønsker, i værste tilfælde kan skaderne ende med at få foden amputeret. Dette sker i tilfælde af infektion grundet f.eks. et sår, beskadiget nerver, – det er derfor vigtigt at få tjekket sine fødder regelmæssigt. Diabetesforeningen foreskriver, at diabetikere besøger en fodterapeut, regelmæssigt, som kan hjælpe en på vej.

Hos DiaSock.dk sælger vi medicinske strømper, CE mærket, og produceret med formålet at hjælpe diabetikere. En af de ting som er specielt ved Lindners diabetes strømper er, bruget af integreret sølvfiber. Sølv har de egenskaber, som bl.a. er bakterie- og lugthæmmende, og kan hjælpe diabetikere med at holde fødderne sunde og rene.

På vores webshop www.DiaSock.dk har vi et stort udvalg af strømper til diabetikere. Ydermere har vi også produkter til aktivsport og fritid generelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.