Udgivet i

Kompressionsstrømper til løb, cykling og andre sportsgrene

Kompressionsstrømper til løb

Med stort fokus på føddernes pasform og komfort har Lindner mere end 100 års historie og erfaring i at producere strømper i høj kvalitet til både medicinsk brug, men nu også til aktiv sport og fritid. Produktserien hedder Active Compression og DiaSock.dk fører serien af kompressionsstrømper til løb, cykling og mange andre sportsgrene som f.eks. Golf, Trekking og Ski.

På DiaSock.dk er det muligt at købe strømper udviklet til alle motionister, hvad end det er kompressionsstrømper til løb, cykling, ski eller trekking. Vores samarbejdspartner Lindner producerer kompressionsstrømper til sport, hvor specielt pasform og forarbejdning er vigtige elementer.

Mange kompressionsstrømper har fokus på lægstørrelse, men Active Compressions strømper ønsker at sikre en god pasform til foden, strømperne er strikket anatomisk og håndketlet i tåspids, hvilket skal imødekomme problemer som irritation, vabler og sår. Foruden hjælper kompressionen i Active Compression strømperne til at beskytte muskulatur, ledbånd og forbedre blodgennemstrømningen.

Lindner producerer strømper til forskellige formål, og hos DiaSock.dk kan du købe produkterne fra Lindner og deres underbrand Active Compression.

Se hele udvalget af kompressionsstrømper til løb og anden sport

Her et udsnit af vores udvalg af strømper til løb

Uanst om du er motionsløber, professionel løber eller bare løber har Activ Compression en strømpe til dig. vi kan b.la. anbefale: